Arbata

Spausdinti -

Juodoji arbata su apelsinais ir bergamotės aromatu 100 g

 

Sudėtis: juodoji arbata, apelsinų žievelės 1%, rožių žiedlapiai, obuolių gabaliukai, rugiagėlės, kvapiosios medžiagos.

Paruošimo būdas: Praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos: po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užplikykite 95ºC virintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.



Juodoji arbata su vyšniomis  100 g


Sudėtis:
juodoji arbata, vyšnių gabaliukai 1,5%, kinrožių žiedlapiai, obuolių gabaliukai, rožių žiedlapiai, apelsinų žievelės, kvapiosios medžiagos.
Paruošimo būdas: Praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos: po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užplikykite 95ºC virintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.



Juodoji arbata su vanile 80 g


Sudėtis: juodoji arbata, vanilė  1%,apelsinų žievelės, obuolių gabaliukai, rožių žiedlapiai, saulėgrąžų žiedlapiai,  kvapiosios medžiagos.

Paruošimo būdas: Praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos: po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užplikykite 95ºC virintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.




Vaisinė arbata su žemuogėm 80 g 


Sudėtis:
kinrožių žiedlapiai, žemuogės 1,5%,  obuolių gabaliukai, rožių žiedlapiai, razinos, gervuogių lapai,  kvapiosios medžiagos.

Paruošimo būdas:
Praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos: po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užplikykite 95ºC virintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.

 

 




Žalioji arbata su ženšeniu ir citrina 80 g


Sudėtis: žalioji arbata, ženšenis 1,5%, citrinos žievelės 1%, obuolių gabaliukai,  kvapiosios medžiagos.

Paruošimo būdas: Praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos: po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užplikykite 95ºC virintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.







Žalioji arbata su mėtomis 100 g

 

Sudėtis: žalioji arbata, mėtos  2%, apelsinų žievelės, obuolių gabaliukai, rožių žiedlapiai, kvapiosios medžiagos.

Paruošimo būdas: Praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos: po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užplikykite 95ºC virintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.







Black Jack ASSAM 150g

 

Juodoji indiška arbata
Asamas - tai paties gražiausio gamtovaizdžio kampelis pasaulio žemėlapyje. Šis Indijos rajonas yra Indijos šiaurės rytuose, legendinės Brachmaputros aukštupyje. XIX a.pr. tai buvo laukinis ir neįsisavintas kraštas. Pirmieji plantatoriai tuo pačiu buvo ir šių nepažintų Indijos rajonų atradėjais. Šiandieną Asamas - pats didžiausias juodosios arbatos gamintojas pasaulyje. Ši arbata vertinama ir pačioje Indijoje ir daugelyje kitų šalių už ryškų vario rudumo užpilą ir aitroką žvalinantį skonį.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.



Black Jack CHANOYU 150g

Žalioji Japoniška arbata

Japoniškos arbatos tradicijoms jau daugiau kaip tūkstantis metų. Per šiuos metus arbata ne tik kad neprarado savo šlovės, kaip skanaus ir naudingo gėrimo, kurį ypač vertino imperatoriai, budistų vienuoliai, samurajai ir paprasta liaudis, bet atvirkščiai, virto arbatos kulto objektu, kuris turėjo didelės įtakos architektūrai, poezijai, tapybai ir kitoms gyvenimo sritims. Japoniška arbata - tai unikalus gėrimas. Dėka ypatingos gamybos technologijos, amžių eigoje nusistovėjusios Udži regiono, Honšiū, arbatos fabrikuose, arbatžolės išsaugo savyje didelį kiekį vitaminų ir naudingų medžiagų, o užpilas pasižymi subtiliu skoniu ir aromatu.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.



Black Jack DARJEELING 150g


Juodoji indiška arbata

Himalajų prieškalnėse, daugiau kaip 2000 m aukštyje virš jūros lygio, Indijos Nepalo ir Kinijos pasienyje yra mažas Dardžilingo miestelis. Gryniausias oras ir nepaprastai graži gamta - tai Dardžilingas. Tačiau yra kai kas daugiau, kas išgarsino šį nuostabų mūsų planetos kampelį visame pasaulyje. Dardžilingo arbata - tai pati geriausia arbata. Juk ne veltui ji vadinama arbatų šampanu. Dardžilingo arbatos aromatų puokštei neliks abejingas net pats rafinuočiausias šio gėrimo gerbėjas.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.

 




Black Jack JASMINE 150g

Žalioji kinietiška jazminų arbata
Tarp daugybės kiniškų arbatų yra viena, kurios skonį pamėgo daugelis arbatos mėgėjų pasaulyje - tai jazminų arbata. Tikroji jazminų arbata - tai visiškai natūralus produktas: į žaliąją arbatą dedami ką tik nuskinti jazminų žiedlapiai, kurių sultys susigeria į arbatos lapelius ir suteikia arbatai gėlių aromatą. Žiedlapių į arbatžoles dedama keletą kartų, ir kiekvieną kartą arbatžolės išdžiovinamos pagal specialią technologiją, kad būtų užtvirtintas gėlių aromatas, dėl kurio arbatos gėrimas teikia ne tik naudą, bet ir didelį malonumą.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.



Black Jack KEEMUN 150g


Juodoji kinietiška arbata
Ši arbata kilusi iš Junanio provincijos aukštikalnių. Būtent šioje provincijoje auginamos pačios geriausios juodosios kiniškos arbatos. Anglai, arbatos mados Europoje lėmėjai, pastebėjo tai dar XVII amžiuje, kai arbata dar tik skynėsi sau kelią į senojo pasaulio šalis. Junanio arbata ir šiandien aukštai vertinama už savo nepakartojamą skonį, harmoningą aukštikalnių aromatą ir sodrų tamsų užpilą.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.

 




Black Jack RUANWELLA 150g


Juodoji Ceilono arbata
Arbata Ceilono saloje pradėta auginti tik XIX a. viduryje. Ruanvelos aukštikalnių provincijoje pasiekti rezultatai buvo įspūdingi, todėl keleto plantatorių pavyzdžiu pasekė daugelis. Konkuruoti su liniška ir indiška arbata nebuvo lengva, tačiau Ceilono arbatos aukšta kokybė ir nepakartojamas charakteris davė rezultatų ir Ceilono salos arbata visam laikui užkariavo tikrųjų arbatos gerbėjų pripažinimą. Intensyvus auksaspalvis užpilas, stiprus tonizuojantis skonis, derantis su ypač maloniu aromatu - visa tai Ceilono arbatai būdinga dėka unikalaus kalnų mikroklimato ir aukštos gamybos kultūros.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.

 




Black Jack YOUNG HYSON 150g

Žalioji kinietiška arbata
Prieš keletą tūkstantmečių, karo žygio metu, Senovės Kinijos imperatorius pirmą kartą pabandė gėrimą, paruoštą iš arbatmedžio lapų. Tas gėrimas numalšino troškulį, nuginė nuovargį ir taip patiko imperatoriui, kad jis įsakė nuolatos jį patiekti rūmuose. Arbatą jie laikė dievų gėrimu., o jos gėrimas buvo ceremonija. Prisijunkite prie senos kinų tradicijos ir pasimėgaukite nuostabiausia žaliąja arbata, kurios auksaspalvis užpilas turtingas švelniu aromatu ir subtiliu skoniu.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.



Black Jack "Red label" 90g

Tai vidutinių lapų juoda arbatos rūšis, išauginta Šri Lankoje (Ceilone). Ilgametė augintojų patirtis, bei patikimi žaliavų tiekėjai leidžia pateikti rinkai šią subtilaus skonio bei aromato arbatą. Tai absoliučiai natūralus produktas, be jokių cheminių priedų.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.





Black Jack "Black label" 100g


Tai smulkių lapų juoda arbatos rūšis, išauginta Šri Lankoje (Ceilone). Ilgametė augintojų patirtis, bei patikimi žaliavų tiekėjai leidžia pateikti rinkai šią subtilaus skonio bei aromato arbatą. Tai absoliučiai natūralus produktas, be jokių cheminių priedų.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.

 






Black Jack "Gold label" 80g

Tai stambesnių lapų juoda arbatos rūšis, išauginta Šri Lankoje (Ceilone). Ilgametė augintojų patirtis, bei patikimi žaliavų tiekėjai leidžia pateikti rinkai šią subtilaus skonio bei aromato arbatą. Tai absoliučiai natūralus produktas, be jokių cheminių priedų.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.





Black Jack "Green label" 80g

Tai žalia arbata, išauginta Kinijoje. Ilgametė augintojų patirtis, bei patikimi žaliavų tiekėjai leidžia pateikti rinkai šią švelnaus skonio bei aromato arbatą. Puikiai tonizuoja, arbatoje gausu kofeino, taninų, fluoro. Tai absoliučiai natūralus produktas, be jokių cheminių priedų.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.





Black Jack granuliuota arbata 60g

Tai granuliuota juoda arbata, pagaminta iš Kinijoje išaugintų arbatžolių.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.








Hibiscus arbata 100g

Vitamino C šaltinis!

Sudėtis: džiovinti Sudano dedešvos žiedlapiai. Arbata turtinga vitaminu C.
Vartojimo būdas: pilną arbatinį šaukštelį žiedlapių įdėti į puodelį ir užpilti verdančiu vandeniu. Palaikyti 6-8 min. Skanaus!











Juodoji Ceilono arbata 80g




Tai smulkių lapų juoda arbatos rūšis, išauginta Šri Lankoje (Ceilone).
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.

 








"Gera nes Gera" 80g

 Kinietiška žalioji arbata



Tai žalia arbata, išauginta Kinijoje. Ilgametė augintojų patirtis, bei patikimi žaliavų tiekėjai leidžia pateikti rinkai šią švelnaus skonio bei aromato arbatą. Puikiai tonizuoja, arbatoje gausu kofeino, taninų, fluoro. Tai absoliučiai natūralus produktas, be jokių cheminių priedų.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.



Granuliuota arbata "Best" 80g


Tai granuliuota juoda arbata, pagaminta iš Kinijoje išaugintų arbatžolių.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.

 






 



"GOLDEN TEA" 100g               

 Granuliuota arbata


Tai granuliuota juoda arbata, pagaminta iš Kinijoje išaugintų arbatžolių.
Paruošimo būdas: praskalaukite arbatinuką karštu, virintu vandeniu. Įdėkite arbatos po vieną arbatinį šaukštelį vienam asmeniui. Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.

 







Black Island Tea 100vnt x 1,3g



Sudėtis:
juoda arbata vienkartiniuose pakeliuose.
Paruošimo būdas: Įdėkite vieną pakelį arbatos į puodelį . Užpilkite ką tik užvirintu vandeniu ir leiskite arbatai pastovėti 3-5 min. Pagal skonį įdėkite cukraus, pieno ar citrinos.