Private Label

Spausdinti -

Gera Gira


Sudėtis: Miežių salyklas, ryžių salyklas, apynių ekstraktas, vanduo, sausos mielės
Paruošimo būdas: Karšto vandens inde suminkštinkite ekstrakto pakelį. Pakelio turinį ištirpinkite 3 litruose šilto (apie 25-30° C) vandens, įdėkite maždaug stiklinę (pagal skonį) cukraus ir gerai išmaišykite. . Ant skysčio paviršiaus tolygiai užbarstykite mieles, indą uždenkite servetėle. Dėmesio! Mielių nemaišyti! Skystis turi būti ne karštesnis kaip 40° C! Indą su gira 24 val. palikite šiltoje (20-24° C) patalpoje. Paskui indą sandariai uždenkite dangteliu ir įdėkite į šaldytuvą. Atšaldytą girą iškart galima patiekti. Gira rekomenduojama kaip gaivusis gėrimas.
Energinė vertė 100g: 300 kcal/ 1254 kJ





Kakava 80g

 



Vartojimas: gali būti vartojami karštiems kakavos ir šokolado gėrimams ruošti, bei konditerijos gaminiams.
Paruošimo būdas: į stiklinę verdančio vandens maišant įberti 1-2 šaukštelius kakavos. Pieno ir cukraus - pagal skonį. Mišinį pakaitinti iki virimo.



Lauro lapai



Lauro lapai tradiciškai naudojami visame pasaulyje, jais gardinami jūrų produktų valgiai, ryžiai, mėsa, netgi paukštiena ir daržovės. Laurų lapų dedama verdant sriubas ar marinatus, jais marinuojama žuvis, mėsa, daržovės.
Energinė vertė 100g: 277 kcal/ 1160 kJ
Maistinė vertė 100g: baltymai 9,4 g, riebalai 5,4 g,

angliavandeniai 71,0 g



Lemona tirpi aviečių arbata 24x6g

 

 



Sudėtis: cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, juodosios arbatos ekstraktas.
Vartojimo būdas: pakelio turinį išpilti į stiklinę ar puodelį, užpilti vandeniu, išmaišyti ir ragauti.



Lemona tirpi citrinų arbata 24x6g


 


Sudėtis: cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, juodosios arbatos ekstraktas.
Vartojimo būdas: pakelio turinį išpilti į stiklinę ar puodelį, užpilti vandeniu, išmaišyti ir ragauti.



Lemona tirpi egzotikos arbata 24x6g

 



Sudėtis:
cukrus, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, juodosios arbatos ekstraktas.
Vartojimo būdas:
pakelio turinį išpilti į stiklinę ar puodelį, užpilti vandeniu, išmaišyti ir ragauti.



Naminė gira

Sudėtis: Miežių salyklas, ryžių salyklas, apynių ekstraktas, vanduo, sausos mielės
Paruošimo būdas: Karšto vandens inde suminkštinkite ekstrakto pakelį. Pakelio turinį ištirpinkite 3 litruose šilto (apie 25-30° C) vandens, įdėkite maždaug stiklinę (pagal skonį) cukraus ir gerai išmaišykite. . Ant skysčio paviršiaus tolygiai užbarstykite mieles, indą uždenkite servetėle. Dėmesio! Mielių nemaišyti! Skystis turi būti ne karštesnis kaip 40° C! Indą su gira 24 val. palikite šiltoje (20-24° C) patalpoje. Paskui indą sandariai uždenkite dangteliu ir įdėkite į šaldytuvą. Atšaldytą girą iškart galima patiekti. Gira rekomenduojama kaip gaivusis gėrimas.
Energinė vertė 100g: 300 kcal/ 1254 kJ



Kisielius aviečių 85g

Sudėtis: cukrus, bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maistiniai dažikliai E122, E124, kvapiosios medžiagos.
Paruošimo būdas: pakelio turinį užpilti 0,5 litro šalto vandens, maišant užvirinti.
Energinė vertė 100g: 376 kcal/1596 kJ.
Maistinė vertė 100g: baltymai 0,1g, riebalai 0,0 g,

angliavandeniai 93,7 g.



Kisielius braškių 85g

Sudėtis: cukrus, bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maistiniai dažikliai E122, E124, kvapiosios medžiagos.
Paruošimo būdas: pakelio turinį užpilti 0,5 litro šalto vandens, maišant užvirinti.
Energinė vertė 100g: 376 kcal/1596 kJ.
Maistinė vertė 100g: baltymai 0,1g, riebalai 0,0 g,

angliavandeniai 93,7 g.



Kisielius spanguolių 85g

Sudėtis: cukrus, bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maistiniai dažikliai E122, E124, kvapiosios medžiagos.
Paruošimo būdas: pakelio turinį užpilti 0,5 litro šalto vandens, maišant užvirinti.
Energinė vertė 100g: 376 kcal/1596 kJ.
Maistinė vertė 100g: baltymai 0,1g, riebalai 0,0 g,

angliavandeniai 93,7 g.



Kisielius vyšnių 85g

Sudėtis: cukrus, bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, maistinis dažiklis E122, kvapiosios medžiagos.
Paruošimo būdas: pakelio turinį užpilti 0,5 litro šalto vandens, maišant užvirinti.
Energinė vertė 100g: 376 kcal/1596 kJ.
Maistinė vertė 100g: baltymai 0,1g, riebalai 0,0 g,

angliavandeniai 93,7 g.



Citrinų rūgštis 50g


 

Vartojimas: citrinų rūgštis kaip priedas naudojama gaiviesiems gėrimams, konditerijos gaminiams, mėsos gaminiams, daržovėms paruošti.
Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga.



Universalus prieskonių mišinys

75g

Sudėtis:
druska, cukrus, morkos, salierai, petražolės, pastarnokai, svogūnai, kurkuma (ciberžolė), juodieji pipirai.
Naudojimas: universalus prieskonių mišinys naudojamas mėsos, žuvies, vegetariniams, virtiems, keptiems bei troškintiems patiekalams gardinti.
Energinė vertė 100g: 100 kcal/ 425 kJ
Maistinė vertė 100g: baltymai 1,4 g, riebalai 0,5 g,

angliavandeniai 22,5 g



Universalus prieskonių mišinys

200g

Sudėtis:
druska, cukrus, morkos, salierai, petražolės, pastarnokai, svogūnai, kurkuma (ciberžolė), juodieji pipirai.
Naudojimas: universalus prieskonių mišinys naudojamas mėsos, žuvies, vegetariniams, virtiems, keptiems bei troškintiems patiekalams gardinti.
Energinė vertė 100g: 100 kcal/ 425 kJ
Maistinė vertė 100g: baltymai 1,4 g, riebalai 0,5 g,

angliavandeniai 22,5 g



Universalus prieskonių mišinys

1kg


Sudėtis:
druska, cukrus, morkos, salierai, petražolės, pastarnokai, svogūnai, kurkuma (ciberžolė), juodieji pipirai.
Naudojimas: universalus prieskonių mišinys naudojamas mėsos, žuvies, vegetariniams, virtiems, keptiems bei troškintiems patiekalams gardinti.
Energinė vertė 100g: 100 kcal/ 425 kJ
Maistinė vertė 100g: baltymai 1,4 g, riebalai 0,5 g,

angliavandeniai 22,5 g